Vivera retainers

Om meer zekerheid te krijgen over behoud van het bereikte eindresultaat kan het in een aantal gevallen raadzaam zijn om tevens voor de nacht extra retentie apparatuur te gaan dragen. De Vivera retainers van Invisalign zijn hier uitermate geschikt voor. Dit zijn doorzichtige hoesjes die je ’s nachts om je gebit draagt, helder en bijna onzichtbaar. Deze houden de hele boogvorm vast. Speciaal op maat voor u gemaakt, via een digitale scan van uw gebit. Gemaakt met dezelfde state-of-the-art technologie die ook gebruikt wordt voor Invisalign® aligners. Het gebruikte materiaal is twee keer zo duurzaam en 30% sterker dan andere retainers. Tevens is de pasvorm perfect zoals u gewend bent bij uw Invisalign® aligners.

Nog een voordeel is dat als u hiervoor kiest, u er gelijk drie per kaak geleverd krijgt. Hierdoor bent u voor lange tijd voorzien van een optimale vorm van retentie. U heeft immers gelijk twee reserve-exemplaren per kaak.

Wij zijn enthousiast over de uitstekende pasvorm en kwaliteit van deze retainers. De kosten voor deze moderne retainers zijn zo’n €420,- voor twee kaken (3 bovenkaak, 3 onderkaak) of €270,- voor één kaak (3 stuks).